Deniz aleronu
Deniz alası meyve posası yağı, özellikle yüksek seviyede karoten ve cilt yağının bir bileşeni olan palmitoleik asit içerir.
Deniz alası püresi
Arıtılmış deniz alası püresinin tüm değerli bileşenleri (A, B, C, E ve temel vitaminler) korunmuştur. Püre, çok stabil bir bulanıklık sağlayan yüksek doğal viskozite sergiler.
Deniz alası meyve suyu konsantresi berrak/doğal bulanık
Dikkatli vakum buharlaştırma ile kalan nem içeriği %35 - %50'ye düşürülmüştür. Temel malzemeler, tatlılar ve bal için özellikle uygundur!
Deniz alası tozu
Püreden üretilir ve deniz alası meyvesinin tüm değerli bileşenlerini içerir. Nazik sprey kurutma yöntemiyle, %15'e kadar yağ içeriğine sahip ince, parlak turuncu bir toz elde edilir.
Deniz alası üzüm posası
Özellikleri arasında yüksek doğal esansiyel yağ asitleri ve E vitamini (tokoferol) içeriği bulunmaktadır.
Deniz alası çekirdek yağı
Saf deniz alası ana şurubu